Online inschrijvenklik hier

Inschrijven voor bouwkavel 76,
De Schans, Haps

Inschrijven kan uitsluitend in de periode van 21 september 2021 tot en met 5 oktober 2021

Per huishouden, of toekomstig te vormen huishouden, mag niet meer dan één keer ingeschreven worden. Als er sprake is van een duurzame relatie tussen twee partners, kan slechts één partner, dan wel mogen de partners samen slechts éénmaal ingeschreven staan als gegadigde voor een bouwkavel.


Legenda
  • Te koop
  • In optie
  • Verkocht/ opgeleverd
  • Verkocht/ in aanbouw
  • In voorbereiding
Foto Haps, De Schans

Haps, De Schans

VERKOOP BOUWKAVEL DE SCHANS
Binnen de laatste fase van bestemmingsplan “De Schans” te Haps is nog één bouwkavel te koop. Door herverkaveling en de recente verkoop van een deel van de kavel is de oppervlakte en prijs van de nu te koop aangeboden bouwkavel gewijzigd. Bij prijsaanpassing of herverkaveling wordt de inschrijfprocedure opnieuw gestart. Geïnteresseerden treffen hieronder de nieuwe oppervlakte en kavelprijs aan.

Verkoop
Bouwkavel 76 is beschikbaar voor verkoop aan particulieren. De oppervlakte bedraagt ca. 583 m2 en de kavelprijs bedraagt € 179.625,00 exclusief 21% B.T.W. Op de kavel dient één vrijstaande woning gebouwd te worden.

Voorwaarden inschrijving:
Eenieder kan inschrijven voor deze kavel.
Om in aanmerking te komen moet u in de periode van 21 september 2021 tot en met 5 oktober 2021 uw belangstelling aangeven. Dat kan via de inschrijfknop op www.cuijkwoont.nl. Als u het kavel aanklikt vindt u meer informatie over deze kavel en de verkoopvoorwaarden.

Op www.ruimtelijkeplannen.nl vindt u informatie over het bestemmingsplan.

Bij meerdere inschrijvingen zal via loting de aanbiedingsvolgorde worden bepaald. Degenen die hebben ingeschreven worden in kennis gesteld van de lotingsdatum en het verdere verloop van de uitgifteprocedure.

Meer weten?
Gemeente Cuijk
Mevr. Marijke van Casteren
0485-396600
marijke.vancasteren@cgm.nl

Direct contact