Inschrijven voor bouwkavel 76,
De Schans, Haps

Inschrijven kan uitsluitend in de periode van 21 september 2021 tot en met 5 oktober 2021

Per huishouden, of toekomstig te vormen huishouden, mag niet meer dan één keer ingeschreven worden. Als er sprake is van een duurzame relatie tussen twee partners, kan slechts één partner, dan wel mogen de partners samen slechts éénmaal ingeschreven staan als gegadigde voor een bouwkavel.


Legenda
  • Te koop
  • In optie
  • Verkocht/ opgeleverd
  • Verkocht/ in aanbouw
  • In voorbereiding
Foto Cuijk, Victor Hugo

Cuijk, Victor Hugo

Recent heeft Vastwas Vastgoedontwikkeling B.V. uit Nijmegen het historische pand “Victor Hugo”, gelegen aan de Molenstraat 51 te Cuijk, aangekocht.
Vastwas ziet een mooie kans om het pand te transformeren van kantoor- naar een woonbestemming. Het doel is om tot een herontwikkeling te komen van 16 appartementen in het segment duurdere koop. Onze verwachting is dat er zeker een behoefte is aan appartementen in een karakteristiek gebouw op deze centrumlocatie, met belangrijke voorzieningen en het station op loopafstand. Met de nieuwe bestemming kan het gebouw in oude glorie worden hersteld en een kwaliteitsimpuls geven aan de Molenstraat. Op dit moment wordt gewerkt aan het bestemmingsplan die deze ontwikkeling mogelijk moet maken.

Meer informatie
www.victorhugocuijk.nl

Direct contact