Inschrijven voor bouwkavel 76,
De Schans, Haps

Inschrijven kan uitsluitend in de periode van 21 september 2021 tot en met 5 oktober 2021

Per huishouden, of toekomstig te vormen huishouden, mag niet meer dan één keer ingeschreven worden. Als er sprake is van een duurzame relatie tussen twee partners, kan slechts één partner, dan wel mogen de partners samen slechts éénmaal ingeschreven staan als gegadigde voor een bouwkavel.


Legenda
  • Te koop
  • In optie
  • Verkocht/ opgeleverd
  • Verkocht/ in aanbouw
  • In voorbereiding
Foto Cuijk, Herontwikkeling Robijnlaan

Cuijk, Herontwikkeling Robijnlaan

De gemeente Cuijk herontwikkelt de voormalige schoollocatie aan de Robijnlaan in de wijk De Valuwe in Cuijk.. De bebouwing van de school is gesloopt. Daarvoor in de plaats worden 23 grondgebonden koopwoningen gerealiseerd voor diverse doelgroepen: 13 rijwoningen, 6 patiowoningen en 4 twee-onder-één kapwoningen. Wereldtuin 'Verdeliet' wordt verder uitgebreid waarbij 12 parkeerplaatsen op eigen terrein van Verdeliet worden aangelegd. De nieuwe gymzaal ‘Het Kristal’ is inmiddels gerealiseerd.

Het bestemmingsplan is inmiddels vastgesteld door de gemeenteraad en staat tm 30 maart 2021 open voor het indienen van beroep.  

Momenteel is de gemeente bezig met de verkoop van bouwrijpe kavels aan bouwpartijen. Als bekend is welke bouwpartij de koopwoningen gaat bouwen kunt u uw interesse hierbij kenbaar maken. Dit zal in de loop van 2021 bekend zijn. De bouwpartij(en) worden o.a. op deze website bekend gemaakt. (Voor)inschrijving voor deze woningen en/of kavels bij de gemeente is dus niet mogelijk.

Direct contact