Inschrijven voor bouwkavel 76,
De Schans, Haps

Inschrijven kan uitsluitend in de periode van 21 september 2021 tot en met 5 oktober 2021

Per huishouden, of toekomstig te vormen huishouden, mag niet meer dan één keer ingeschreven worden. Als er sprake is van een duurzame relatie tussen twee partners, kan slechts één partner, dan wel mogen de partners samen slechts éénmaal ingeschreven staan als gegadigde voor een bouwkavel.


Legenda
  • Te koop
  • In optie
  • Verkocht/ opgeleverd
  • Verkocht/ in aanbouw
  • In voorbereiding
Foto Cuijk, Herontwikkeling Mgr. Zwijssenstraat

Cuijk, Herontwikkeling Mgr. Zwijssenstraat

De gemeente Cuijk herontwikkelt de voormalige basisschool- en gymzaallocatie aan de Mgr. Zwijssenstraat in de wijk de Valuwe in Cuijk. Het schoolgebouw en de gymzaal zijn reeds gesloopt. Daarvoor in de plaats worden 24 koopwoningen gerealiseerd voor diverse doelgroepen zoals starters, doorstromers en senioren. Het betreft een appartementengebouw met 14 appartementen en 10 grondgebonden woningen.

Het bestemmingsplan is inmiddels door de gemeenteraad vastgesteld en staat tm 6 april 2021 open voor het indienen van beroep.

Momenteel is de gemeente bezig met de verkoop van bouwrijpe kavels aan bouwpartijen. Als bekend is welke bouwpartij de koopwoningen gaat bouwen kunt u uw interesse hierbij kenbaar maken. Dit zal in de loop van 2021 bekend zijn. De bouwpartij(en) worden o.a. op deze website bekend gemaakt. (Voor)inschrijving voor deze woningen en/of kavels bij de gemeente is dus niet mogelijk.

Direct contact