Inschrijven voor bouwkavel 76,
De Schans, Haps

Inschrijven kan uitsluitend in de periode van 21 september 2021 tot en met 5 oktober 2021

Per huishouden, of toekomstig te vormen huishouden, mag niet meer dan één keer ingeschreven worden. Als er sprake is van een duurzame relatie tussen twee partners, kan slechts één partner, dan wel mogen de partners samen slechts éénmaal ingeschreven staan als gegadigde voor een bouwkavel.


Legenda
  • Te koop
  • In optie
  • Verkocht/ opgeleverd
  • Verkocht/ in aabouw
  • In voorbereiding
Foto Cuijk, Heeswijkse kampen | Wonen in het groen - Zuid

Cuijk, Heeswijkse kampen | Wonen in het groen - Zuid

Er worden ongeveer 110 woningen gerealiseerd voor verschillende doelgroepen.
Naar verwachting zal start verkoop in 2022 plaatsvinden. Eventuele kavels voor zelfbouw worden uitgegeven door de gemeente Cuijk waarbij de verkoop start in maart 2022. De meeste projectgebonden woningbouw wordt uitgegeven door Van Wanrooij Projectontwikkeling uit Geffen waarbij de verkoop start rond juni/juli 2022. U kunt met hen contact opnemen voor de projectgebonden woningbouw. Communicatie over het project gaat via deze website. Hierop wordt actuele informatie geplaatst. De eerstvolgende procedurestap in de ontwikkeling is het vaststellen van het stedenbouwkundige ontwerp voor het gebied. Op basis van dat ontwerp wordt duidelijk hoe dit deel van de wijk eruit gaat zien en welke soort woningen er komen. Naar verwachting kan de gemeente het ontwerp eind 2021 op de website plaatsen.

Indien er kavels beschikbaar komen voor de verkoop aan particulieren dan worden deze door de gemeente Cuijk uitgegeven volgens de reguliere uitgifteprocedure. De verkoop wordt bekend gemaakt op de website www.cuijkwoont.nl en op de gemeentepagina van de Maasdriehoek, editie Cuijks Weekblad.  Daarbij zal ook de inschrijftermijn bekend worden gemaakt . Na sluiting van de inschrijftermijn zal door loting de aanbiedingsvolgorde worden bepaald. Er kan niet vooraf worden ingeschreven voor de kavels die de gemeente uitgeeft.

Direct contact