Wonen in Cuijk

Wil je graag een huis kopen in Cuijk? Cuijk heeft op woonvlak écht voor ieder wat wils; van aantrekkelijk geprijsde starterswoningen tot parels in de natuur. Denk bijvoorbeeld aan de Heeswijkse Kampen in Cuijk; je staat zo op het strand. In Haps loop je vervolgens zo de geschiedenis in over het Duitse lijntje. Wonen in Cuijk betekend zorgeloos wonen onder perfecte leefomstandigheden. Niet alleen biedt Cuijk een prachtig woonaanbod, maar is er voldoende werkaanbod, een diversiteit aan scholen, een uitgebreid centrum met winkels en veel verschillende verenigingen. Ben je benieuwd naar het woonaanbod in Cuijk? Kijk dan welke projecten, kavels en woningen te koop staan.  

Het geschikte huis kopen in Cuijk

Het woonaanbod in de gemeente Cuijk is zo divers dat er voor iedere portemonnee wel iets te vinden is. Of je nu op zoek bent naar een riante vrijstaande huis, twee-onder-éénkap, levensloopbestendige woning mét  

slaapkamer en badkamer op de begane grond, een tussenwoning of juist een ruime vrije kavel waar jij je droomhuis kunt bouwen – het is allemaal mogelijk. Het ideale huis kopen in Cuijk moet dus voor iedereen mogelijk zijn! 

De voordelen wonen in Cuijk

Wonen in Cuijk blijft niet alleen bij Cuijk! Dankzij de goede verbindingen valt Cuijk op. Met de trein en straks met de snelfietsroute sta je zo in Nijmegen. En dankzij de ligging aan de A73 is ook de rest van Nederland én Duitsland goed bereikbaar. Cuijk biedt de mogelijkheid om alle voordelen van de grote stad en de rust van een kleine gemeente te combineren. Ben je benieuwd wat onze inwoners over Cuijk vertellen? Lees dan de verhalen van de inwoners van Cuijk!

Neem contact op

Wonen

Wil je graag een huis kopen in Cuijk? Cuijk heeft op woonvlak écht voor ieder wat wils; van...

Lees meer

Werken

Werken in Cuijk? Of je nu voor een wereldspeler aan de slag wil of bij een klein familiebedrijf....

Lees meer

Leven

Leven in de gemeente Cuijk betekent genieten! Ongeacht of je nu op zoek bent naar reuring of rust....

Lees meer

Verenigingen

Cuijk kent – net als de kernen Beers, Vianen, Linden, Katwijk, Sint Agatha en Haps – een rijk...

Lees meer

Scholen

Ben je aan het oriënteren of direct op zoek naar scholen in Cuijk? Van kinderopvang, basisschool,...

Lees meer

Winkelen

Op zoek naar een nieuwe outfit? Cadeautje nodig voor een verjaardag? Wil je je huis een thuis maken...

Lees meer