Werken in Cuijk

Werken in Cuijk? Of je nu voor een wereldspeler aan de slag wil of bij een klein familiebedrijf. Hier kan het! Door de groeiende populariteit van de gemeente is er veel werk beschikbaar in Cuijk en staan er veel vacatures in Cuijk open. Cuijk staat van oudsher bekend om de aanpakkers mentaliteit. Dat zie je terug in de geschiedenis waarin er in de gemeente Cuijk altijd veel ‘maakbedrijven’ waren, maar inmiddels is het aanbod heel divers. De gemeente Cuijk biedt een grote diversiteit en alle faciliteiten om prettig te wonen. Wacht niet langer en bekijk het werkaanbod in Cuijk.

Vacatures in Cuijk

Cuijk is een van de snelst groeiende gemeentes, dit leidt tot veel openstaande vacatures in de gemeente Cuijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van Nutricia, die recent een nieuwe fabriek hebben gebouwd op Regionaal Bedrijvenpark Laarakker. Maar denk ook aan prachtige kleine bedrijven, die hoge ogen gooien in het land. Zo is het Hapse Ijs en Spijs dé beste IJssalon van het land. De Lindense topkok Martien Bos kookt zelfs voor het Koningshuis én zet zijn kennis met het Smaakcentrum in voor de kinderen uit de regio. Wacht niet langer met werken in Cuijk en bekijk de vacatures.

Neem contact met ons op

Een bedrijf aan huis realiseren? Of juist op zoek naar een kavel waar bedrijfspand mét woning gerealiseerd kunnen worden? Wij denken graag met je mee. Wil jij ook ondernemen of  werken in Cuijk? Dan ben je natuurlijk van harte welkom. Op de website www.kavelkaarten.nl vind je meer informatie over onze bedrijfsterreinen en welke bedrijfskavels beschikbaar zijn. Wil je graag eerst de inwoners van Cuijk ontmoeten? Bekijk dan de verhalen van onze inwoners!

Neem contact op

Wonen

Wil je graag een huis kopen in Cuijk? Cuijk heeft op woonvlak écht voor ieder wat wils; van...

Lees meer

Werken

Werken in Cuijk? Of je nu voor een wereldspeler aan de slag wil of bij een klein familiebedrijf....

Lees meer

Leven

Leven in de gemeente Cuijk betekent genieten! Ongeacht of je nu op zoek bent naar reuring of rust....

Lees meer

Verenigingen

Cuijk kent – net als de kernen Beers, Vianen, Linden, Katwijk, Sint Agatha en Haps – een rijk...

Lees meer

Scholen

Ben je aan het oriënteren of direct op zoek naar scholen in Cuijk? Van kinderopvang, basisschool,...

Lees meer

Winkelen

Op zoek naar een nieuwe outfit? Cadeautje nodig voor een verjaardag? Wil je je huis een thuis maken...

Lees meer