Scholen in Cuijk

Ben je aan het oriënteren of direct op zoek naar scholen in Cuijk? Van kinderopvang, basisschool, middelbare school tot MBO; we hebben het hier. Daarnaast sta je met de trein binnen no time op de Nijmeegse Radboud Universiteit en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). De gemeente Cuijk biedt een ruim aanbod aan scholen in Cuijk en omgeving. Cuijk maakt een sterke groei door en ontwikkeld zich snel. Naast het ruime aanbod van scholen in Cuijk is er een ruim aanbod van werk een woningen.

De ontwikkeling van scholen in Cuijk

De ontwikkelingen op onderwijsvlak staan niet stil in Cuijk. Zo is aan de Maas de nieuwbouw van het Merletcollege Cuijk gerealiseerd. Een plek waar alle middelbare scholieren uit de gemeente Cuijk onder optimale condities onderwijs kunnen volgen, maar waar ook verrassende samenwerkingen een mogelijkheid zijn. ROC De Leijgraaf heeft eerder al een complete metamorfose gekregen.

Daarnaast is recent in de wijk Padbroek het IKC Dassenburcht gerealiseerd. In dit Integraal Kind Centrum is ruimte voor kinderen die naar school, naar de opvang of naar sportactiviteiten gaan. Hier staat het kind centraal, maar ook ouders en wijkbewoners ontmoeten elkaar voor diverse activiteiten in het IKC.

Neem contact met ons op

Het onderwijs en de scholen in Cuijk gaan een enorme ontwikkeling door. De gemeente is bezig om de leefomstandigheden in Cuijk optimaal te maken. Door het groeien en de populariteit van de gemeente heeft Cuijk ook geen andere keuze! Ben je benieuwd wat de inwoners van Cuijk vertellen? Lees dan de verhalen van onze inwoners!

Neem contact op

Wonen

Wil je graag een huis kopen in Cuijk? Cuijk heeft op woonvlak écht voor ieder wat wils; van...

Lees meer

Werken

Werken in Cuijk? Of je nu voor een wereldspeler aan de slag wil of bij een klein familiebedrijf....

Lees meer

Leven

Leven in de gemeente Cuijk betekent genieten! Ongeacht of je nu op zoek bent naar reuring of rust....

Lees meer

Verenigingen

Cuijk kent – net als de kernen Beers, Vianen, Linden, Katwijk, Sint Agatha en Haps – een rijk...

Lees meer

Scholen

Ben je aan het oriënteren of direct op zoek naar scholen in Cuijk? Van kinderopvang, basisschool,...

Lees meer

Winkelen

Op zoek naar een nieuwe outfit? Cadeautje nodig voor een verjaardag? Wil je je huis een thuis maken...

Lees meer